İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar İlkokulu

Mehmet UÇAR - Okul Müdürü

1968 Yılında Giresun-Tirebolu´da doğdu.İlk ,orta ve lise öğrenimini Tirebolu ‘da tamamladı.

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini 1987 Yılında bitirdi.

1987 Yılında başladığı öğretmenlik hayatına Giresun Tirebolu Mursal Köyünde 1,5 yıl,l Niğde Merkez Orhanlı Kasabasında 3,5 Yıl Gümüşhane Kelkit Balıklı köyünde 3 yıl müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.

1994 yılında İstanbul’a sınıf öğretmeni olarak atandıktan sonra; Esenler Fatih İlkokulunda 3,5 yıl müdür yardımcılığı, Esenler Türk İsveç Kardeşlik İlköğretim okulunda 4 yıl sınıf öğretmenliği, Esenler Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulunda 9 yıl, Güngören Cumhuriyet ve Yahya Çavuş İlkokullarında 3 yıl müdür yardımcılığı görevi yaptı.

2016 yılı müdürlük atamalarında Sultangazi Gazi İlk-Ortaokuluna Müdür olarak atandı. Beş yıl Gazi İlkokulu müdürlüğü görevinden sonra 2 Temmuz 2021 tarihinde okulumuza müdür olarak atandı.