İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar İlkokulu

Bağcılar İlkokulu

Merkez Mh. 680. sokak No21 BAĞCILAR/İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda bireyler yetiştiren, bilimi ve teknolojiyi ön planda tutan bir akademik anlayışla ülkemizin yarınlarını hazırlayan, bu anlamda tüm öğrencilerimizi kültürel, sosyal veya ekonomik farklılıklarına bakmaksınız kucaklayabilen, öğretmenlerimizin akademik ve dil gelişimlerini destekleyerek mesleki becerilerini ve motivasyonlarını artıran, AB standartlarında eğitim ve öğretim veren, eğitimde dijitalleşme ve yenilikçi gelişmeleri takip eden, bu anlamda eğitimde modernizasyonu sağlamış ,diğer okullara da liderlik eden, alanında öncü bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerini; araştıran, sorgulayan, sorumluluk sahibi, kendine güvenen, yaratıcı, çözüm odaklı, sosyalleşmiş, akademik bilgiyi günlük yaşam becerileri ile sentezleyebilen, yaşam boyu öğrenme bilincine sahip, insan haklarına ve farklı kültürlere saygılı, mutlu bireyler olarak yetiştiren, yeni eğitim öğretim yöntemlerini kullanarak fırsat eşitliği sağlayan, 21. yy becerilerini eğitim müfredatına entegre eden, dijital dönüşümü sağlamış, bu sayede öğrenci ihtiyaçlarına uygun eğitim ortamları oluşturan, alanında diğer okullara liderlik yapabilen bir kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ
KALORİFER
Ulaşım
Bağcılar Tramvay hattına 100 m, Bağcılar Metro İstasyonuna 650 m mesafededir. Bağcılar Devlet Hastanesi minübüsleri ile 92B , HT1, 92T,98G İETT otobüsleri(Yücebağ Durağı) okulumuzun çok yakınından geçer.
MERKEZ MAH. 600. SK. NO:21 BAĞCILAR/İSTANBUL
İLÇEYE UZAKLIK 1 KM, İLE UZAKLIK 10 KM
Okulumuzda eTwinning proje çalışmaları yürütülmektedir.