İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar İlkokulu

May

Okulumuz öğrencileri İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği "Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası" nda blöge birincisi, ardından Sarıyer Rotary Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenen  il finalleri müsabakalarında İl 4. olarak büyük bir başarıya imza attılar.

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ

May

Okulumuz anasınıfı öğrencileri "WE GROW WİTH LOVE" e-Twinning çalışmalarına başladı. Okulumuz Anasınıfı öğretmenlerinden Şevkiye SEVER'in başlattığı projeye tüm anasınıfı öğrencilerimiz katılım sağladı. Projemize Romanya'dan bir Anaokuluda katıldı. Proje ile öğrencilerimizin doğa sevgisi, arkadaş sevgisi, hayvan sevgisi gibi değerleri benimsemelerini, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini ve çeşitli etkinliklerleduyusal,ü bilişsel ve psikomotor becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.

İKİNCİ DÖNEM OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ.

OKUL ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

2023-2024 BAĞCILAR İLÇESİ ÇOCUK OYUNLARI MÜSABAKALARI

TEKNOFEST 2024 YARIŞMA DUYURLARI YAYINLANDI.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI "CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ" ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Kodlama Haftası Etkinliği: Geleceğin Teknolojisine Adım

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ KUTLANDI

TRAFİK HAFTASI

May

Okulumuz öğrencileri Anneler Günü için hazırlamış oldukları programlarını sundular.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SEMİNERİ